Heen Bygg AS
Heen Bygg AS

Kontakt oss

KUNNSKAP OG SERVICE FRA A TIL Å

Heen Bygg AS ble etablert i 2017 og er lokalisert på Sem rett utenfor Tønsberg. Vi er en seriøs og ambisiøs byggmesterbedrift med 10 ansatte, der vi også er en godkjent opplæringsbedrift. Rundt 20% av staben vår er dyktige lærlinger vi veileder til å mestre tømrerfaget. Vi tegner, prosjekterer og utfører store og små byggeprosjekter for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner i Vestfold og omegn. Vi er en totalentreprenør som håndterer hele byggeprosessen for deg, slik at du har én aktør å forholde deg til.

Når du kommer til oss er målsetningen at du skal få hjelp på kortest mulig tid. Vi er ledende opptatt av at du skal føle deg trygg både før, under og mange år etter byggeprosessen. Våre typiske oppdrag er oppføring av nybygg og tilbygg, totalombygging og rehabilitering av bolighus og totalrehabilitering av baderom i eksisterende bygg. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd. Ved å holde fast på kundens første tanker og ideer - med fleksibel og god oppfølging underveis - skaper vi hjem som passer kundenes fremtidsplaner.

Et av våre satsingsområder er å levere high-end kvalitetshåndverk til deg og ditt prosjekt, og vi brenner for å skape nydelige rom, både inne og ute. Gjennom tverrfaglig kompetanse og faste, solide samarbeidspartnere stiller vi med spisskompetanse i alle fagfelt.

Vår målsetning er at du skal føle deg trygg og ivaretatt før, under og etter byggeprosessen. Som din totalentreprenør står vi sammen med deg hele veien. Det å skape en følelse av tilfredshet og lykke for deg er vårt hovedoppdrag.

Fordi vi bygger drømmer.

Heen Bygg AS

Andebuveien 63, 3170 Sem

Heen Bygg - Alexander Heen
Alexander Heen
Daglig leder
Heen Bygg - Steffen Eriksen
Steffen Eriksen
Prosjektleder
Kontaktskjema

Spør oss!

Send oss en mail på post@heenbygg.no eller fyll ut skjemaet nedenfor, så svarer vi deg så raskt som mulig. Vi snakkes!

Sentralt godkjentHeen Bygg - en mesterbedrift
chevron-down-circle