Heen Bygg AS
Heen Bygg AS

Vi utfører alt av

Rehabilitering

Heen Bygg AS utfører alt av rehabilitering og restaurering, og vi har mange års erfaring med krevende og vanskelige oppdrag.

For oss handler det om å løse utfordringer og se muligheter i enhver situasjon! Med høy faglig kunnskap og en god håndverkshånd legger vi alt til rette for å hjelpe deg med å bygge, pusse opp, rehabilitere, bytte vinduer og ta vare på byggverk i alle aldre. Ved å la oss utføre dine tjenester, kan du være sikker på at oppdraget blir riktig utført og dokumentert i henhold til lovverk og dine behov.

La oss hjelpe deg med

Takomlegging


Er taket ditt slitt og gammelt? Det lønner seg å fornye taket før det begynner å lekke.

Takomlegging og omkledning av vegger er en viktig del av oppussings- og rehabiliteringsprosjekter. Ved å legge om taket eller kle om veggene kan du øke verdien på huset ditt betraktelig, samtidig som du gir det et friskt og moderne utseende. Vi samarbeider tett med våre partnere i Byggmakker for å tilby et bredt utvalg av takbelegg og kledningsmaterialer, noe som sikrer at du som kunde får tilgang til kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Heen Bygg - eksperter på tak

Heen Bygg er eksperter på tak, og kan hjelpe deg å gi din bolig nytt tak med opptil 30 års garanti.

Vi tar oss av hele prosessen, fra planlegging og prosjektering til utførelse og ferdigstilling. Våre erfarne håndverkere sørger for at takomleggingen utføres raskt og effektivt, samtidig som at resultatet blir av høy kvalitet. Vi hjelper deg med å finne den beste løsning for ditt hus, og sørger for at arbeidet blir gjort på en profesjonell måte.

Ingen tak er for store eller for små, vi tar jobben!

Øk boligens verdi med

Omkledning


Sammen med omlegging av tak er omkledning av vegger en smart måte å øke boligens verdi på.

Ved å skifte ut gammel og slitt kledning får boligen et nytt og friskt utseende, samtidig som den stiger i verdi. Valgmulighetene er mange, fra bordkledning i spennende og moderne farger til vedlikeholdsfri kledning som er laget for å tåle norsk klima.

Heen Bygg - Bytte kledning

Ved å skifte ut gammel kledning kan du få en ny stil og et helt nytt preg på boligen

Du kan få kledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger. Vurder om huset kler stående eller liggende, smal eller bred, slett eller profilert kledning.

Takket være gode avtaler kan vi tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, samtidig som vi bistår med å tilpasse valgene til ditt budsjett og dine behov.

Heen Bygg - med øye for detaljer

Vi hjelper deg også med å ivareta og restaurere boligens originale utsmykninger og detaljer

Ikke vent med

Etterisolering


Jo eldre huset ditt er, desto mer vil du hente på å etterisolere ytterveggene.

Har du en trekkfull bolig, og ønsker deg varme og lune oppholdsrom? Da kan etterisolering av yttervegger være en god løsning. Mange gamle hus og leiligheter er dårlig isolert. Veldig ofte blåser det kaldt luft inn i eldre boliger, noe som gjør strømregningen din unødvendig høy.

Heen Bygg - Etterisolering

Det kan fort være gode penger å spare på fyringsutgifter ved å etterisolere gamle boliger

Dersom du etterisolerer din bolig - samtidig med ny vindtetting - vil du kunne minske ditt varmeforbruk og spare energiutgifter. Vil du kanskje bygge på, flytte en vegg eller få inn et nytt vindu når du først er i gang, så har vi kompetansen og folkene under samme tak til å ordne det også.

Vi hjelper deg å finne beste løsning for din bolig!

Utskifting av

Vinduer


Bytte av vinduer kan være en god investering dersom dine vinduer er over 15 år gamle.

Nye vinduer med 3-lags glass kan hjelpe deg å holde strømforbruket nede og holde kulden ute. Vinduer kan i tillegg bestilles i alle mulige former og farger. Kanskje ønsker du deg vedlikeholdsfrie vinduer eller vinduer med integrert solscreen?

Det er mange fordeler ved å bytte ut gamle vinduer. I tillegg til nevnte energiforbruk, oppnår du bedre bokomfort. Trekk langs gulvet blir borte, og du kan møblere helt bort til vinduet uten kald trekk.

Du oppnår også en høyere verdi, dersom du skal selge eller leie ut er det krav til energiattest og energimerking der standard på vinduer teller for hvor god attest man får. Derfor vil det ha stor betydning for salgs- og leiepris.

Heen Bygg - Bytte av vindu

Riktig valg av vindu har mye å si for funksjon og komfort. Vi hjelper deg å velge riktig!

Du har mange valgmuligheter, du får vinduer som er solvarmedempende, selvrensende, støydempende og vinduer i antiduggutførelse. Hva som egner seg best avhenger av boligens plassering og utforming. Velger du aluminiumskledning slipper du i tillegg all maling og skraping.

Spør oss, vi i Heen Bygg hjelper deg med rådgivning, planlegging og montering av dine nye vinduer.

Se boligen

I et nytt lys


Installasjon eller reparasjon? Heen Bygg står til tjeneste!

V kan hjelpe deg med alt fra mindre reparasjoner og vedlikehold av eksisterende elektrisk anlegg, til større installasjonsprosjekter. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetshåndverk og god service i samarbeid med våre dyktige partnere.

Heen Bygg har et tett samarbeid med Åsgården Elektro når det kommer til lys og el-installasjoner i våre prosjekter, og vi benytter oss alltid av deres ekspertise og kvalitetsprodukter.

Åsgården Elektro - vår samarbeidspartner

Åsgården Elektro - vår gode samarbeidspartner

Vi vet hvor viktig god belysning og riktig installasjon av elektrisitet er for å skape et funksjonelt og trygt hjem. Derfor sørger vi alltid for å ha dyktige fagpersoner som jobber sammen med oss i alle våre prosjekter.

Vi er spesialister på

Baderom


Trygghet og garanti

Når du står og dusjer, skal tankene dine være et helt annet sted enn om badet er tett eller ikke. Du skal føle deg helt trygg på at membranen ivaretar underliggende konstruksjoner slik at badet ikke blir en bekymring. Alle tekniske krav skal være ivaretatt og det skal være helt bekymringsfritt!

Badet skal være en kilde til indre ro og energi. Det er som regel et av de rommene du benytter deg først av om morgenen. Derfor tror vi at den som står opp og starter dagen på et friskt og nytt bad, får en mye bedre start på dagen!

Vi er spesialister på å bygge bad i alle prisklasser, og stiller med lang erfaring og høy kompetanse. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg både før, under og mange år etter byggeprosessen. Derfor gir vi 12 års tetthetsgaranti på alle bad vi bygger!

Heen Bygg - Skjult sluk flisdetalj

Detaljer og nøyaktighet: skjult flisesluk i badegulv.

Riktig atmosfære

Når du har bestemt deg for å investere i et nytt bad, er det fullt mulig å skape den atmosfæren du ønsker! Enten du ønsker at badet skal være lyst og forfriskende, lunt og dempet, eller du vil gjenskape en følelse av å være på spa i ditt eget hus så kan vi skape det for deg!

Det kan hende du allerede har bestemt deg for hvordan du ønsker at det skal se ut, eller kanskje du trenger hjelp med designet? Uansett hvordan din situasjon er så hjelper vi deg med ditt behov!

Heen Bygg - Ditt eget spa

Badet - et sted for avslappelse og velvære. Vi hjelper deg å oppnå den riktige stemningen!

Vi skaper bad i alle prisklasser

Enten behovet er budsjettvennlig og funksjonelt - eller et luksuriøst drømmebad med eksklusive løsninger - så lager vi det som passer akkurat for deg!

Heen Bygg - 12 års tetthetsgarantiSpør oss om bad!
chevron-down-circle