Heen Bygg AS
Heen Bygg AS

Din leverandør av

Byggtjenester

I tømrerfaget inngår det et bredt spekter av byggtjenester, og faget innehar veldig mange ulike typer oppgaver. En god tømrer må ha kunnskap og erfaring for å kunne møte alle utfordringer som kan oppstå under et prosjekt.

Heen Bygg AS utfører alt av byggtjenester, og vi har mange års erfaring med krevende og vanskelige oppdrag. For oss handler det om å løse utfordringer og se muligheter i enhver situasjon! Med høy faglig kunnskap og en god håndverkshånd legger vi alt til rette for å hjelpe deg med å bygge, pusse opp, rehabilitere, bytte vinduer og ta vare på byggverk i alle aldre.

Ved å la oss utføre dine tjenester, kan du være sikker på at oppdraget blir riktig utført og dokumentert i henhold til lovverk og dine behov.

Ønsker du et tids- og kostnadsestimat på ditt prosjekt, bestill en gratis og helt uforpliktende befaring i dag!

Bestill en gratis befaring!
La oss hjelpe deg med

Nytt kjøkken


Kjøkkenet blir gjerne hjertet av din bolig.
Det er der de gode matopplevelsene skapes og store og små møtes.

Et nytt kjøkken med gjennomtenkte løsninger gjør din matlagning både enklere og morsommere. Når vi bygger et kjøkken for deg er de alltid personlige, de er planlagt for deg og ditt hjem - fordi hver av oss har sine unike forutsetninger og behov.

Vi kan bistå med fargevalg og avstemning, der du kan matche kjøkkenfargen til vegger, bord, stoler og annen innredning. Vi hjelper deg å gjøre hverdagen magisk.

Heen Bygg - Drømmekjøkken

Nytt kjøkken gir økt hverdagsglede.

Du har mye å velge blant når du lar Heen Bygg oppføre ditt nye og moderne kjøkken. En separat kjøkkenøy er blitt en populær effekt, og kan være med på å gjøre ditt kjøkken mer brukervennlig. Mulighetene er blitt så mange fler de siste 10 år, der ingen kjøkken er like. Sammen med vår kjøkkenleverandør kan vi levere ditt absolutte drømmekjøkken.

Vi kan også hjelpe deg med å finne ut hvorvidt det er mulig å flytte vann, avløp og vinduer i tilfeller der det er nødvendig, eller om det går å rive veggen inn til stuen før man begynner å planlegge åpne løsninger som har dette som en forutsetning.

Spør oss om kjøkken!
Vi er spesialister på

Baderom


Trygghet og garanti

Når du står og dusjer, skal tankene dine være et helt annet sted enn om badet er tett eller ikke. Du skal føle deg helt trygg på at membranen ivaretar underliggende konstruksjoner slik at badet ikke blir en bekymring. Alle tekniske krav skal være ivaretatt og det skal være helt bekymringsfritt!

Badet skal være en kilde til indre ro og energi. Det er som regel et av de rommene du benytter deg først av om morgenen. Derfor tror vi at den som står opp og starter dagen på et friskt og nytt bad, får en mye bedre start på dagen!

Vi er spesialister på å bygge bad i alle prisklasser, og stiller med lang erfaring og høy kompetanse. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg både før, under og mange år etter byggeprosessen. Derfor gir vi 12 års tetthetsgaranti på alle bad vi bygger!

Heen Bygg - Skjult sluk flisdetalj

Detaljer og nøyaktighet: skjult flisesluk i badegulv.

Riktig atmosfære

Når du har bestemt deg for å investere i et nytt bad, er det fullt mulig å skape den atmosfæren du ønsker! Enten du ønsker at badet skal være lyst og forfriskende, lunt og dempet, eller du vil gjenskape en følelse av å være på spa i ditt eget hus så kan vi skape det for deg!

Det kan hende du allerede har bestemt deg for hvordan du ønsker at det skal se ut, eller kanskje du trenger hjelp med designet? Uansett hvordan din situasjon er så hjelper vi deg med ditt behov!

Heen Bygg - Ditt eget spa

Badet - et sted for avslappelse og velvære. Vi hjelper deg å oppnå den riktige stemningen!

Vi skaper bad i alle prisklasser

Enten behovet er budsjettvennlig og funksjonelt - eller et luksuriøst drømmebad med eksklusive løsninger - så lager vi det som passer akkurat for deg!

Heen Bygg - 12 års tetthetsgarantiSpør oss om bad!
Vi utfører

Maling og tapet


Forny hverdagen

Trenger kledningen på huset ditt nytt strøk med maling? Ønsker du å friske opp boligen din med nye farger eller tapet? Vi tar på oss utvendig husvask og maling. Våre dyktige malere kan hjelpe deg med å få nye farger på vegger og tak.

Heen Bygg - Ingvild

Ingvild J. Heen

Prosjektleder maling

Innvendig maling

Det finnes mange veier til en trivelig oppholdsplass. Nye farger og overflater, et par strøk med nøye avstemte valører kan være det som skal til. Vi er grundige med forarbeidet og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig maling

Vi vet hva som er viktige faktorer i utvendige oppussingsprosjekter i vårt værharde klima, og vi har kompetanse på valg av riktig tilpassede produkter for å oppnå optimal kvalitet og holdbarhet.

Heen Bygg - Maling og tapetsering

Erfaring og dyktighet gir godt resultat. Vi skaper stemningen du ønsker deg.

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring og vet hva som må gjøres for at resultatet blir perfekt.

Spør oss om maling!
Utnytt potensialet med

Uteplass


Ønsker du bedre utnyttelse av tomten og et herlig sted å nyte late sommerdager?

Heen Bygg hjelper deg med alt fra terrasser og plattinger til pergola, grillhytter og levegg. Hvis du har en ujevn eller skrå tomt, kan vi lage egne soner til ønskede formål som f.eks. egne solplasser etc., vi søker alltid muligheter.

Din nye terrasse kan bygges med vanlig impregnerte materialer, eller med ferdigbehandlede produkter. Slik slipper du jobben med maling eller beising, og kan heller bruke mer tid på hygge og mindre tid på vedlikehold.

Heen Bygg - Få bedre plass

En flott uteplass kan brukes til så mangt

Spør oss om uteplass!
Stort og smått innen

Betong og støp


Vi utfører både små og store støpejobber.

Ønsker du for eksempel en slitesterk utetrapp som tåler det aller meste, kan vi støpe en til deg. Skulle du i tillegg ønske fliser på trappen i tillegg fikser vi det også. Har du en ujevn tomt som du ønsker å rette ut, hjelper vi deg med støping av støttemur.

Vi støper også betongsåler til garasjer og boliger.

Heen Bygg - Betong og støping

Vi støper alt fra trapper til hele betongfundament

Spør oss om betong og støp!
Fra topp til tå

Gulv & himling


Knirker gulvet ditt? Er gulvet ditt gammelt og slitt? Heen Bygg ordner saken.

Gulv kan leveres i mange materialer og farger, vi finner akkurat det du er ute etter. Lyst på et lunere gulv med gulvvarme? Vi kan hjelpe deg å finne ut hvilket gulv som passer din bolig best.

Vårt resultat er garantert knirkefritt.

Heen Bygg - Gulv

Nytt gulv gir nytt liv til rommet

Vi kan også hjelpe deg med å friske opp taket med enkle reparasjoner og maling. Eller legge nytt tak/himling med panel eller gips.

Sammen med vår maleravdeling ordner vi taket ditt helt etter dine ønsker!

Spør oss om gulv og himling!
chevron-down-circle